Vakációzz Csernakeresztúron!


keretprogram, kérésre módosítható

1. Nap:

Érkezés a délutáni órákban, ismerkedés a házigazdákkal és a falu múzeum megtekintése, ezután meleg vacsora.

2. Nap:

Reggeli után a Vajdahunyadi várat tekintjük meg, majd a Retyezát lábainál levő Kolc várához mászunk fel. A túrát helyettesíteni lehet a Lolaja vízesés megtekintésével. Ezután az Őraljaboldogfalvi templomot és a bölényrezervátumot nézzük meg Hátszegen. Este meleg vacsora várja a vendégeket.


3. Nap:

Reggeli után indulás Nagyszebenbe. Megtekintjük a várost, majd a szabad program alatt lehet ebédelni, múzeumot látogatni, sétálni. Azután a kisdisznódi erődtemplomhoz mászunk fel majd haza fele a szászsebesi gótikus templomot tekintjük meg. Este meleg vacsora várja a vendégeket.

4. Nap:

Indulás Algyógyfürdőre. Itt megtekintjük a római fürdő maradványait majd a Klokota vízesést és délután a fürdőtelepen levő modern stradon fürdőzünk.

Este meleg vacsora a szálláson.

5. Nap:

Reggeli után indulunk Gyulafehérvárra. Útközben megállunk a Kinizsi Pál szobra előtt megemlékezni a kenyérmezei csatáról.  Gyulafehérváron a várban sétálunk és megtekintjük az ezeréves székesegyházat. Utána Nagyenyeden járjuk be a várat és megnézzük a Bethlen Gábor Kollégiumot, majd borkóstolón veszünk részt. Vacsora Csernakeresztúron.

 

6. Nap:

Reggeli után hazautazás.

 

Megjegyzés:

-az ár nem tartalmazza a belépőket

-a kirándulás saját járművel történik, kérés estén tudunk buszt bérelni

 

Árak:

-Szállás félpanziós ellátással 30 000 ft vagy 100 euro

-Idegenvezetés 15 000 ft vagy 50 euro/nap

-Borkóstoló 3000 ft/f